Elever kan nu bruge professionel musik på Skoletube

Apollo Music og findthetune.com har indgået et samarbejde med Skoletube, så eleverne hente musik i Apollos arkiv med original musik og lydeffekter til deres skolevideoproduktioner. Videoerne må dog ikke deles på youtube.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Læringsplatformen Skoletube er et lukket univers, hvor elever kan dele deres produktioner med andre elever og med deres lærere. De skal bruge deres Uni-login for at arbejde på platformen. Med findthetune.com får eleverne nu adgang til 600.000 lydspor og 250.000 lydeffekter til deres videoer, skriver Apollo Music i en pressemeddelelse. Og fordi det foregår i et lukket univers er der ingen problemer med ophavsrettigheder til komponister, musikere og pladeselskaber.

Stifteren af Skoletube Marcus Bennick er citeret i pressemeddelelsen:

"Ofte undervurderer vi den effekt, musikken har i videoproduktion. Især gysergenren er populær hos børnene, når de laver deres egne animationsfilm, og her betyder adgangen til findthetune.com rigtig meget i forhold til de resultater, de unge kan skabe med værktøjerne i Skoletube. Vigtigst er, at det er gnidningsfrit. Når eleverne logger på Skoletube, har de med ét login adgang til alle tjenesterne, og det interagerer fuldstændig med musikbiblioteket på findthetune.com".

 

Læs mere

www.findthetune.com