Anmeldelse

Slank dig let

Slank dig let

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Titlen "Slank dig let" er en smule misvisende, for denne nye slankebog byder ikke på smutveje og nemme løsninger til vægttab. Tværtimod lægger den op til, at du skal arbejde med hele din mentale tilgang til kost og motion for herved at få styr på den daglige kalorieindtagelse. Eller som forfatterne formulerer det: ". bryde med årsagen til, hvorfor du ikke spiser optimalt, selvom du godt ved, hvad du skal spise for at tabe dig". Opskrifter, kalorietabeller og andre traditionelle slankeredskaber må du lede længe efter, hvilket er et yderst sympatisk træk ved bogen, som glimrer ved sin målrettede fokusering på fedmens psykologi.

Fakta:

Titel: Slank dig let

Forfatter: Marie Steenberger, Camilla Holst

Pris: 250 kroner

Sider: 240 sider

Type: Bog

Forlag: Politikens Forlag

Er du parat til at arbejde med dig selv, finder du i "Slank dig let" en masse konkrete redskaber, der lærer dig at tænke i nye baner, når den obligatoriske lækkersult melder sig foran fjernsynet, eller følelserne frister til trøstespisning. Det er motiverende at læse de forskellige case-historier, afprøve de konkrete og ganske lettilgængelige øvelser og dvæle ved nogle af de mange tanker, som forfatterne i et letforståeligt sprog sætter gang i.

Er du åbensindet, og befinder du dig på et stadie i livet, hvor du har det fornødne overskud til at arbejde med din psyke, er bogen et fint redskab, der hjælper dig med at få styr på de mentale sider af vægttabet. Har du først fået styr på disse, er du bedre rustet til at foretage de nødvendige justeringer på kost- og motionssiden, som i sidste ende er afgørende for et succesfuldt vægttab.