Debat

Hjælpe til bacheloropgave i kristendomskundskab

Fokusgruppeinterview af elever om deres motivation i kristendomskundskab.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er i øjeblikket i gang med at indsamle empiri til mit bachelorprojekt i kristendomskundskab. I den forbindelse søger jeg elever fra folkeskolen(udskolingen), der vil deltage i et fokusgruppeinterview, hvor emnet er eleverens motivation i kristendomskundskab. Da jeg oplever, at mange elever mangler motivation i kristendomskundskabsfaget, ønsker jeg igennem bacheloropgaven at belyse, hvordan elevernes motivation i kristendomskundskab kan øges, set ud fra elevernes egen livsverden.

Derfor har jeg brug for 6 elever fra udskolingen. Eleverne vil blive interviewet i to grupper af tre elever. Hvert interview vil strække sig fra 30-45 minutter, afhængigt af elevernes deltagelse, ialt en dobbeltlektion.

Da det er et krav om relevant empiri i bacheloropgaven, vil jeg derfor sætte pris på hjælp til at skabe kontakt til en kristendomskundskabslærer på jeres skole, så jeg kan indsamle egen empiri til min bacheloropgave.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg er villig til køre langt for at indsamle empiri, og vil derfor se positivt på enhver henvendelse.

Jeg håber derfor, at en Kristendomslærer vil se positivt på mit opslag og hjælpe mig, så jeg kan indsamle relevant empiri fra folkeskolen. Alternativt, at du vil videregive dette opslag til en Kristendomskundskabslærer, som kunne være interesseret i at hjælpe. På forhånd tak for hjælpen.

Jeg kan kontaktes på ba@kbekker.dk

Med venlig hilsen

Kristian Bekker

Powered by Labrador CMS