Flemming Vinther og Anders Bondo mellem forhandlingskollegerne Lars Qvistgaard og Dennis Kristensen foran Forligsinstitutionen i april 2018.

OK-topforhandler stopper - Bondo er vikar

Efter længere tids splittelse i Hærens Konstabel- og Korporalforening har formand Flemming Vinther trukket sig. Dermed stopper han også som formand for de statsansattes overenskomstforhandlingsudvalg CFU. Anders Bondo er næstformand og foreløbig vikar.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Flemming Vinther og Anders Bondo stod side om side i de månedlange forhandlinger i Forligsinstitutionen i foråret 2018, hvor sikring af betalt frokostpause til de statsansatte og en løsning på lærernes arbejdstid var blandt de helt store knaster i forhandlingerne. Men efter gårsdagens beslutning kommer Flemming Vinther ikke til at deltage i den næste overenskomstforhandling på det offentlige arbejdsmarked, OK21.

Anders Bondo meddelte umiddelbart efter OK18, at han stoppede som topforhandler for de kommunalt ansatte, og her er det FOA-formand Mona Striib, der nu er formand for Forhandlingsfællesskabet. Men Anders Bondo er fortsat næstformand for forhandlerne begge steder, og dermed er det nu ham, der er fungerende formand efter Flemming Vinther, ind til et nyvalg har fundet sted. Det skriver Altinget.

Læs mere

Altinget