Dorte Tind

Publiceret Senest opdateret
1
2
3
4
5
6
7

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Uddannelsesvejleder Dorte Tind, 55 år, arbejder på Social- og Sundhedsuddannelses Centret (Sosu C) i Gladsaxe.

Uddannelse:

Ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium i 1990. Har derudover en masteruddannelse i voksenpædagogik fra Roskilde Universitet.

Arbejdsplads:

Dorte Tind har været uddannelsesvejleder på Sosu C siden 2003. Hun giver råd og vejledning til uddannelsessøgende, behandler ansøgninger og allokerer elever til kommunens praktikpladser. En del af hendes job består desuden i at tale med elever, der er uddannelsestruede, og prøve at hjælpe dem tilbage på sporet eller videre til en anden uddannelse. Som tillidsrepræsentant sidder Dorte i skolens bestyrelse og er blandt andet med til at udforme Sosu C's personalepolitik.

Familie:

Bor i København og er gift med Johnny, som hun har børnene Patricia (33), Rune (25) og Casper-Malte (20) med.

Mit arbejde lige nu:

Vi har tidligere på året gennemført en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, og lige nu er jeg sammen med nogle kolleger ved at planlægge en temadag for resten af skolens personale, hvor vi skal præsentere nogle af resultaterne.

Mit arbejde om fem år:

Jeg har ikke nogle planer om at skulle ud og have nyt job, så jeg er nok i samme stilling. Måske har jeg på det tidspunkt overgivet min post som tillidsrepræsentant til en anden, men der følger en masse spændende opgaver med den funktion, og jeg er i hvert fald ikke træt af at være tillidsrepræsentant endnu.

Efteruddannelse:

Ud over min masteruddannelse, som jeg blev færdig med i 2003, deltager jeg løbende i Danmarks Lærerforenings kurser for tillidsrepræsentanter. Det seneste, jeg har været på, var i januar, og jeg skal på endnu et i løbet af efteråret.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Jeg kan ikke undvære min avis. Den er det første, jeg kigger i om morgenen, selv om der oftest kun er tid til at skimme den.

2. Kniven har jeg fået af en ven, som har taget den med hjem fra Japan. Den er suverænt god, og jeg bruger den til alt.

3. Jeg læser en del faglitteratur, og så tager jeg i øjeblikket en pause fra krimierne, så jeg er i gang med »Elefantpasserens børn« af Peter Høeg. Bogen fik jeg anbefalet af en ven, og den er til at dø af grin af.

4. Jeg går til spansk, så jeg kan godt lide spanske film, blandt andet »Biutiful« af Alejandro González Iñárritu. Jeg holder også af den italienske film »Livet er smukt«. Men den film, som har gjort størst indtryk på mig, er nok »The Sound of Music«, for det var den første film, jeg så i biografen. Den oplevelse står helt tydeligt for mig. Og så ser jeg »Mad Men« ligesom rigtig mange andre.

5. Armbåndet er fra Georg Jensen og er en sølvbryllupsgave fra min mand.

6. Lige efter påske syede jeg dette sæt tøj til mit barnebarn. Han er vild med soldater, så det var en meget populær fødselsdagsgave.

7. Min bedste kollega, Vibeke Munk. Hun er min sparringspartner på arbejdet, og vi er et vildt godt team, for vi supplerer hinanden rigtig godt. Efterhånden har vi også udviklet et privat venskab.