1. april tiltræder Karl Frederik Danielsen som ny formand for Imak.

Skoleleder er ny formand for Grønlands lærere

Karl Frederik Danielsen, 45, blev i går valgt som ny formand for Grønlands Lærerforening Imak. Han tiltræder formandsposten 1. april, hvor Sivso Dorph, formand gennem 15 år, tiltræder sin nye stilling som undervisningsdirektør i Qaasuitsup kommune. Karl Frederik Danielsen er skoleleder i Nanortalik.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg ved godt, at vores fagforening, Imak, kører med et godt omdømme i forhold til andre fagforeningsorganisationer. Jeg vil gerne fortsætte med at arbejde for at bevare det gode omdømme", sagde Karl Frederik Danielsen i sit valgoplæg. Han er uddannet på den grønlandske læreruddannelse og har senere taget en PD i skoleledelse og skoleudvikling.

"Jeg vil arbejde for, at alle medlemmer af Imak bliver 'fodret' med informationer", har han blandt andet sagt i sit valgoplæg, og han vil arbejde for at oplyse hele samfudnet om, hvad adfærdsvanskelige elever betyder for lærernes arbejdsvilkår.

Karl Frederik Danielsen havde forud for repræsentantskabsmødet i går opbakning fra Sivso Dorph og de øvrige bestyrelsesmedlemmer, som ikke selv stillede op til formandsposten.