En af de opgaver, lærer Jan Barslund (tv) har stillet 1. og 2. klasse, mens de bliver undervist i præstegården og rundt om på udendørsarealerne ved Egebjerg Kirke, var at interviewe kirkens personale og skrive en pressemeddelelse om den udflyttede undervisning.

Søde børn i 1. og 2. klasse har lånt kirke- og præstegård

Præsten Michael synes, det er hyggeligt, at børnene er i præstegårdens konfirmandstue, og at de ikke larmer, men bare er søde. "I må være her til det hele åbner igen", siger han i en pressemeddelelse fra 1. og 2. klasse på Egebjerg Skole i Odsherred.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen.dk har modtaget en pressemeddelelse fra 1. og 2. klasse fra Egebjerg Skole i Odsherred, som i denne tid går i skole i præstegården for at sikre coronamæssigt forsvarlig afstand.

"Jeg er misundelig", udtaler kirketjener Yvonne i pressemeddelelsen, da eleverne spørger, om det er hyggeligt at eleverne i denne tid bliver undervist i præstegården.

"Her er det skønt at kunne arbejde i hold både ude og inde. Og når vi går turen frem og tilbage har vi nogle gode samtaler, synes jeg", siger lærer Camilla, og hendes kollega Jan forklarer, hvorfor undervisningen er flyttet: 

"Fordi på skolen må I ikke være sammen med de andre børn, og så skal vi sige nej til jer hele tiden".

Han lover også, at de lærer noget, selvom de ikke er på skolen - "vi laver det samme som på skolen, dansk, matematik og engelsk", og så håber han faktisk, at de to klasser kan få lov at blive i præstegården resten af skoleåret.

Powered by Labrador CMS