Pernille Rosenkrantz-Theil skriver, at der er langt til prøverne til sommer.
Pernille Rosenkrantz-Theil skriver, at der er langt til prøverne til sommer.

Undervisningsministeren: "Der er forholdsvis lang tid til prøverne"

Vi følger sagen vedrørende prøverne, men der er stadig forholdsvis lang tid til sommer, lyder svaret fra undervisningsministeren på de naturfaglige foreningers forslag om at reducere de normale fire områder i naturfagsprøven til tre i år.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De tre naturfaglige foreninger Biologforbundet, Geografforbundet og Danmarks Fysik og Kemilærerforening har modtaget svar på deres henvendelse om sommerens prøver fra Pernille Rosenkrantz-Theil.

"Ønsket om en afklaring af situationen vedrørende prøverne til sommer er forståelig. Omvendt er der stadig forholdsvis lang tid til sommer, og meget kan nå at ske - både med hensyn til undervisningen i de naturfaglige fag og covid-19-situationen", skriver ministeren.

"Indtil videre følger regeringen og den politiske følgegruppe bestående af alle partier situationen nøje. På et senere tidspunkt, men i god tid inden sommerens prøver, vil det blive vurderet, om der er grund til tiltag i forhold til prøverne".

Brevet med svaret er gengivet på Facebook, hvor en af kommentarne lyder, at "der er forskellige definitioner af god tid…"

Danmarks Fysik og Kemilærerforening skriver, at de nok skal holde fast og minde ministeren om problemerne.

Læs mere

Danmarks Fysik og Kemilærerforening København/Sjælland |Facebook

Powered by Labrador CMS