Del jeres markering af Billedkunstens Dag her på folkeskolen.dk eller på Instagram: #Billedkunstensdag

Følg med: #Billedkunstensdag

I dag er det Billedkunstens Dag, som markeres på skoler, museer, billedskoler og biblioteker landet over. Følg med på folkeskolen.dk/billedkunst - og del gerne jeres egen markering af dagen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I 2016 var flere end 8000 børn og unge med til at markere Billedkunstens Dag, og også i år er der mange aktiviteter i gang. På Holbergskolen i København er alle elever med til at skabe et stort fælles tryk, på Skelgårdsskolen i Tårnby lander væsner fra "Farvernes Cirkel-planet" i træerne foran skolen, og på Risskov Skole i Aarhus bliver der arbejdet med tape art - og det er blot nogle af de mange aktiviteter, som er i gang. 

Del jeres Billedkunstens Dag

Del jeres egen markering af dagen her på folkeskolen.dk/billedkunst i et 'lærer til lærer'-indlæg, så andre kan blive inspireret af jeres ideer.

Eller følg med og del selv på Instagram med hashtagget #Billedkunstensdag:

#billedkunstensdag fejret på Sct. Jørgens Skole i Roskilde under temaet "Vi er alle sammen forskellige, MEN vi passer sammen alligevel" #billedkunstensdag2017 @hannebindslevgregersen

A post shared by Fagbladet Folkeskolen (@folkeskolendk) on Mar 15, 2017 at 5:51am PDT