Håndværk og design
0   2

Halvdelen af de danske deltagere ved World Skills kom hjem med medaljer

14 unge håndværkertalenter mellem 18 og 21 har været til finalen i World Skills i Kazan i Rusland. Otte af dem fik en medalje om halsen og syv endte i top 10 i deres disciplin. "Selvom det ikke blev til podie-pladser kan vi bestemt være stolte af vores virksomheders og erhvervsskolers uddannelse af dygtige faglærte. Vi opnår resultater, der proportionalt overstiger et land som Danmark i størrelse", siger fra Lone Folmer Berthelsen, erhvervsuddannelseschef i DI.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.044 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
300 andre er allerede tilmeldt