Anne Marie Madsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag morgen den 31. maj 2000 fik vi den chokerende meddelelse, at vor kære kollega, Anne Marie Madsen, efter kun et døgns indlæggelse på Odense Sygehus var afgået ved døden på grund af en hjerneblødning.

Vi har svært ved at fatte, at dette positive, livsglade menneske ikke længere er blandt os.

Anne Marie blev uddannet ved Ribe Seminarium i 1970. Hun var ansat ved Munkebjergskolen i Odense fra 1973-1982 og igen fra1984-1985. I den mellemliggende tid var hun med sin mand, udsendt gennem Danida, i Lusaka. Før hun blev ansat på Bakkely Skole i Vejen i 1987, havde hun i to år ansættelse i Stavanger.

På Bakkely Skole kom Anne Marie til at undervise de ældste elever i tysk og dansk. I de senere år har hun i indskolingen været en engageret lærer, der på alle måder forstod at fylde sin plads ud.

Vi vil savne Anne Maries venskab, hendes hjælpsomhed, hendes hjertelige latter, de festlige ideer - hvor hun var, var der godt at være.

Vore tanker går i denne svære tid til Ove og pigerne, Mette og Dorthe, der har lidt et stort tab.

Personalet ved Bakkely Skole i Vejen