Uddannelsesvejledning
0   14

UU-formand: Afskaf uddannelsesparatheds-vurderingerne

I forbindelse med valgudskrivningen af, skriver UU-centrenes formand Anders Ladegaard i en leder: "1/3 af eleverne i 8. klasse er ikke uddannelsesparate, og tallet til december 2019 vil blive endnu højere med de ændringer, som træder i kraft efter sommerferien. Enhver kan sige sig selv, at det er et fuldstændig misvisende billede af den danske ungdom. Må jeg minde om, at vi for nylig har sat danmarksrekord i antal unge, som gennemfører en ungdomsuddannelse". "Lad os afskaffe begrebet hurtigst muligt og stoppe med at kalde et ungt menneske ikke uddannelsesparat. Vi taler om 13-14-årige, som har hele livet foran sig".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
300 andre er allerede tilmeldt