STU
0   5

Charlotte drømmer om at køre traktor

Charlotte er 23 år og har generelle indlæringsvanskeligheder og psykiske problemer. Hun er andenårselev på STU Viborg.

»Jeg går her, fordi der er ting, jeg ikke lærte i skolen. I dag har jeg lavet salatbar. Det var hyggeligt. Jeg stod sammen med min kontaktlærer, for jeg kan ikke altid lide at stå alene. Så bliver det sort for mig, og jeg går i stå«.

Charlotte har gået på forskellige specialskoler, men synes, at hun lærer mere på STU.

Artiklen fortsætter under banneret

»Jeg føler, at jeg er med i undervisningen, fordi jeg ikke sidder og laver ingenting. Jeg kunne godt have tænkt mig, at jeg kunne have brugt mine hænder i specialskolen, for jeg er et udemenneske. Jeg har traktorkørekort og har hjulpet min far med at køre halm for en landmand. Så har jeg kørt traktoren en gang imellem. Mange i min familie har traktor, og det har min far også haft engang«, fortæller Charlotte.

Hun vil gerne i praktik på en maskinstation, men hun ved ikke, om det kan lade sig gøre.

»Min drøm er at blive landmand. Det har jeg hele tiden haft i hovedet. Det lykkes måske, måske ikke. Jeg vil gerne have min egen gård, men ellers er det okay, at jeg bliver ansat et sted«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.276 andre er allerede tilmeldt