Konference om aktiverende historieundervisning

HistorieLabs formidlingskonference handler i 2019 om aktiverende historieundervisning. Som noget nyt vil der denne gang være en debatcafe, hvor deltagerne får mulighed for at drøfte deres egne erfaringer og udfordringer med fagfæller.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvordan kan fortidssporene omkring os blive indgangen til et autentisk fortidsmøde? Hvordan kan du skabe digital historie-formidling med 360 graders billeder? Hvad stiller du op med den større frihed, nu hvor læreplanens færdigheds- og vidensmål ikke længere er bindende? På HistorieLabs formidlingskonference får du bud på svarene på de spørgsmål og mange flere.

Konferencen finder sted Onsdag den 30. januar 2019 klokken 9.00-15.30 på UCL Jelling, Stationsvej 14, 7300 Jelling. Prisen er 500 kroner inklusiv forplejning.

Tilmeldingsfrist den 13. januar 2019. Tilmeldingen er bindende.