Tale-høre-undervisning
0   7

Syddanmark er klar til sundhedsministerens forsøg på høreområdet

Regeringen vil afsætte 115 millioner kroner på finansloven til at løse de mange problemer, der hersker på høreområdet. Blandt andet skal en høretest automatisk kunne overføres mellem klinikker, så man undgår at foretage samme test flere gange. I første omgang vil sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) afprøve systemet i en enkelt region, og her byder Region Syddanmark sig til. ”Vi er til enhver tid åbne for at gå ind i alt, der kan udvikle forbedringer”, siger formand for sundhedsudvalget Poul Erik Svendsen (S) til JydskeVestkysten. Han understreger, at den altoverskyggende førsteprioritet er at komme de meget lange ventetider på et høreapparat til livs. I Region Syddanmark er den på 78 uger. Regionen har derfor afsat fire millioner kroner i 2019 til to nye høreapparatcentre i henholdsvis Middelfart og Svendborg. Både Høreforeningen og Dansk Folkeparti har netop kritiseret ministerens udspil for ikke i tilstrækkelig grad at koncentrere sig om at afvikle vente-puklen.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
430 andre er allerede tilmeldt