Specialundervisning
0   1

DF-udspil om mennesker med handicap i uddannelsessystemet

Det skal sikres, at lærere og underviserne i uddannelsessystemet har den nødvendige viden i at undervise mennesker med handicap som for eksempel autisme. Ellers kan der let opstå uhensigtsmæssige situationer, som øger risikoen for frafald, skriver Dansk Folkeparti i et nyt udspil med 28 punkter til, hvordan mennesker med handicap kan sikres bedre vilkår i uddannelsessektoren. Et andet forslag går på, at elever, studerende og undervisere på alle undervisningsniveauer skal være mere opmærksomme på, at hovedparten af studerende med handicap har en funktionsnedsættelse som ikke er synlig. Udspillet får ros af Thorkild Olesen, formand for Danske Handicaporganisationer. ”Det er særlig godt, at DF har fokus på bedre inklusion i folkeskolen og mere fleksible ungdomsuddannelser”, siger han i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.286 andre er allerede tilmeldt