It
1   257

Lær med it

Gyldendal går med i Folkeskolens »Lær med it«-projekt.

Gyldendal Uddannelse har netop udsendt sine første seks i-bøger. Til og med efterårsferien stiller forlaget nu i-bøgerne og en række andre materialer gratis til rådighed for elever og lærere, på samme måde som ConDidact giver adgang til danske-dyr.dk og verdens-dyr.dk, og ClioOnline giver adgang til danskhistorie.dk, kristendomskundskab.dk og samfundsfaget.dk i perioden.

»Vores nye i-bøger er digitale versioner af fysiske bøger til brug på interaktive tavler og pc«, siger Mikael Pedersen, der er chef for Gyldendals grundskoleafdeling. En i-bog er typisk suppleret med digitale billeder, videoklip, animationer, lydfiler, interaktive opgaver og test, som kan bruges i undervisningen. Men i-bogen kan også være en ren kopi af bogen, fortæller han.

Foruden i-bøgerne kan man via »Lær med it« på folkeskolen.dk få adgang til Undervisningsavisen, som Gyldendal udgiver sammen med Politiken, frilæsningsbøger på abc.dk og webprøver til skriftlig fremstilling, engelsk og dansk, i 10.

»Lær med it«-projektet er et samarbejde mellem fagbladene Folkeskolen og Frie Skoler.

Artiklen fortsætter under banneret

tt@dlf.org

Sådan gør du

Gå ind på folkeskolen.dk og klik på temaet »Lær med it«. Her kan du tilmelde dig adgang til Gyldendals materialer, til danskhistorie.dk, kristendomskundskab.dk og samfundsfaget.dk fra ClioOnline og til danske-dyr.dk og verdens-dyr.dk fra ConDidact med opgaver og nyhedsbreve.

Du kan også hente inspiration og ideer til andre it-forløb på »Lær med it«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.872 andre er allerede tilmeldt