Debat

Folkeskolen er et U-land, når vi taler toiletter

Skoletoiletdagen er 29 august i Odense, afholdes med Rådet for bedre hygiejne. Skal folkeskolens toiletter gå fra at være U-land til I-land, så kan jeg anbefale Skoletoiletdagen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolens toiletter konkurrere med de fattige U-lande. Hygiejnen er i bund, rengøringen er i bund og der er ikke budgetter til at vedligeholde de slidte toiletter.

Du kan løfte lidt på toiletsædet, hvis du tør. Så ser du de gule kanter, som vidner om mange års dårlig rengøring. Går du på knæ og føler på gulvet, så får du en slem og skræmmende oplevelse.

Hvis du tilgengæld trænger til at høre om positive løsninger, så skal du komme med til Skoletoiletdagen. Ikke for din skyld, men for dine børns skyld. Rie Norit carlsen fortæller om vinderprojektet, Toilet Heaven som er udviklet i samarbejde med Brave. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Skoletoiletdagen er 29 august i Odense, afholdes med Rådet for bedre hygiejne

 #skoletoiletter #skoletoiletdagen #design #service-redesign #nudging #Brave

med venlig hilsen

Ashley