Skolepolitik
0   0

Mellem 200 og 300 børnehaveklasseelever kan dumpe sprogprøve

De omdiskuterede sprogprøver er blevet en realitet for børnehaveklasser med minimum 30 procent elever fra udsatte boligområder. Ifølge Undervisningsministeriet vil hvert femte barn dumpe prøven og gå børnehaveklassen om, skriver Politiken. Dumper et barn en sprogprøve vil det have mulighed for sommerskole og sprogstimuleringsforløb, der ifølge Ministeriet ikke er udviklet endnu. Antallet af dumpede børnehaveklassebørn er derfor stadig usikkert.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
512 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
459 andre er allerede tilmeldt