Fransk
0   15

Ny redaktør af Sproglæreren

Fransklærer Caroline Arp bliver ny redaktør af Sproglærerforeningens blad efter Kirstine Jordan, som nu træder ind i sproglærerforeningens Engelsk Fagudvalg.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet for Sproglæreren, især glæder jeg mig til at dykke endnu mere ned i sprogdidaktikken, men også at udvide mit netværk i sproglærerkredse, når der skal findes skribenter til bladet".

Sådan siger Caroline Arp, der nu afløser Kirstine Jordan som redaktør af Sproglærerforeningens blad Sproglæreren. Caroline Arp har tidligere skrevet for Sproglæreren og har lavet praksissider med franskfagligt materiale til lærerne.

"Jeg vil gøre mit bedste for at opretholde bladets høje standard", siger Caroline Arp. 


Beslutningen om Kirstine Jordans afløser blev endeligt besluttet på generalforsamlingen, som Sproglærerforeningen afviklede i Vejle torsdag den 5. april i forlængelse af en velbesøgt sprogkonference.

Artiklen fortsætter under banneret

Caroline Arp  er uddannet cand.mag. i fransk fra Københavns Universitet, hvor hun har specialiseret sig inden for sprogdidaktik og har skrevet speciale om den tidlige sprogstart i fransk i folkeskolen. Under sine studier har hun været ansat i udviklingsprojektet Tidligere Sprogstart, som er et forskningssamarbejde mellem KU, UCC og Metropol, hvor hun beskæftigede sig med begynderdidaktik i sprogfagene.

Hun har også arbejdet som redaktør for forlaget Alinea, hvor hun har arbejdet med lærebogsmateriale til franskfaget.

Kirstine Jordan, der har været redaktør af Sproglæreren  i 10 år, er engelsklærer på Trekronerskolen ved Roskilde, og hun træder nu ind i Sproglærerforeningens Engelsk Fagudvalg.

Bladet Sproglæreren udkommer fire gange om året, og det er planen at opretholde denne frekvens. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
982 andre er allerede tilmeldt

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.730 andre er allerede tilmeldt