Madkundskab
0   2

Butikkers overskudsvarer skal bruges i madkundskab

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde er klar med en økonomisk håndsrækning til ni nye ideer, der skal mindske madspild. Projekterne får tilsammen 4,1 mio. kr. Et af projekterne satser på, at overskudsvarer fra butikker bruges i skolers kantiner og til madkundskabstimer. "Madspild giver ingen mening, men det forekommer alligevel i alle led fra jord til bord. Derfor er der brug for nye ideer, og vi støtter nu en række projekter, som jeg håber, kan bidrage til en mærkbar reduktion af madspildet", siger Esben Lunde Larsen i en pressemeddelelse.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.226 andre er allerede tilmeldt