Butikkers overskudsvarer skal bruges i madkundskab

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde er klar med en økonomisk håndsrækning til ni nye ideer, der skal mindske madspild. Projekterne får tilsammen 4,1 mio. kr. Et af projekterne satser på, at overskudsvarer fra butikker bruges i skolers kantiner og til madkundskabstimer. "Madspild giver ingen mening, men det forekommer alligevel i alle led fra jord til bord. Derfor er der brug for nye ideer, og vi støtter nu en række projekter, som jeg håber, kan bidrage til en mærkbar reduktion af madspildet", siger Esben Lunde Larsen i en pressemeddelelse.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

 

Miljø- og Fødevareminsteriet: Skolebørn og supermarkeder kan mindske madspildet