Debat

Vammel Vammen

Sandheden er blevet åbenbaret, men hvad gør det - socialdemokraterne lyver bare videre.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Politiken skriver:

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Helle Thorning-Schmidt, men i en skriftlig kommentar siger Socialdemokratiets politiske ordfører, Nicolai Wammen, at det var regeringens ambition at skabe en bedre folkeskole med tid til undervisning, faglighed og bevægelse.

»Samtidig var både regeringen og KL optaget af arbejdstidsreglerne. Det er ingen hemmelighed. Det betyder dog ikke, at der var et ønske om at gribe ind i en konflikt på arbejdsmarkedet. Heller ikke selv om det senere viste sig nødvendigt,« siger han.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

»Men det står vist klart for alle i dag, at der var tale om et svært forløb, som fortsat trækker dybe spor. Jeg håber, at vi alle kan lære af det og komme videre sammen,« siger Wammen.

Jeg siger:

Er der da ingen grænser for, hvor langt politikerne bag folkeskolereformen, lockouten og Lov nr. 409 vil trække den løgn?! Wammen, I har løftet en forbandet løgn i flok, tag den dog på jer i stedet for den patetiske talen om at komme videre! I er en skændsel for demokratiet, en flok politiske mafioso, løgnere alle til hobe.

Har vi virkelig de politikere, vi har fortjent?

Det her skal have politiske følger, der batter, ellers kan vi ikke kalde os et demokrati.

Jeg kan godt forstå, at Vammen og hans medsammensvorne kumpaner gerne vil videre. Jeg skal ingen steder, før nogen er blevet stillet til regnskab for dette politiske svineri.