Debat

Lærer/pædagogsamarbejdet - en undersøgelse

Håber i vil bruge tid på at udfylde dette spørgeskema

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hejsa...

Jeg er pædagogstuderende på UCN i Aalborg og er igang med specialet skole/fritid - det vil sige at jeg i fremtiden gerne vil arbejde som skolepædagog.

I forbindelse med min uddannelse, skal vi lave et projekt i forhold til tværprofessionelt samarbejde, og jeg har valgt at fokusere på lærer/pædagog samarbejdet, og i den forbidelse har jeg bruge for fagfolk fra begge professioner til at udfylde spørgeskemaet, da jeg vil fokuserer på egne og hinandens opfattelse af opgaverne i folkeskolen, nu her hvor reformen er gået ind i sit andet år. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Er der så samme forventninger til egen og anden faggruppe, som vi skal arbejde tæt sammen med i hverdagen og hvordan får man det bedst muligt til at fungere. 

Så jeg håber i har tid og lyst til at give jeres mening til kende og hjælpe mig i min opgave. Det er ganske anonymt og det vil hjælpe mig utrolig meget.

http://www.surveytool.com/s/SF88DB8C5E