Debat
0   1

Lærer/pædagogsamarbejdet - en undersøgelse

Håber i vil bruge tid på at udfylde dette spørgeskema

Hejsa...

 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er pædagogstuderende på UCN i Aalborg og er igang med specialet skole/fritid - det vil sige at jeg i fremtiden gerne vil arbejde som skolepædagog.

I forbindelse med min uddannelse, skal vi lave et projekt i forhold til tværprofessionelt samarbejde, og jeg har valgt at fokusere på lærer/pædagog samarbejdet, og i den forbidelse har jeg bruge for fagfolk fra begge professioner til at udfylde spørgeskemaet, da jeg vil fokuserer på egne og hinandens opfattelse af opgaverne i folkeskolen, nu her hvor reformen er gået ind i sit andet år. 

Er der så samme forventninger til egen og anden faggruppe, som vi skal arbejde tæt sammen med i hverdagen og hvordan får man det bedst muligt til at fungere. 

Så jeg håber i har tid og lyst til at give jeres mening til kende og hjælpe mig i min opgave. Det er ganske anonymt og det vil hjælpe mig utrolig meget.

www.surveytool.com/s/SF88DB8C5E


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ