Lærer- og efteruddannelse
0   173

Thomas Olsen, 22 år, læser på 3. år på Blaagaard/KDAS

Jeg drømmer om...

Jeg drømmer om at blive en lærer, som har en god relation til eleverne. For mig er det vigtigt, at det ikke kun handler om, at man kan få eleverne med fagligt. Eleverne skal kunne komme til mig med andet end skoleting. Men det er vigtigt, at eleverne forstår, hvornår der skal arbejdes, og hvornår der er plads til sjov. Og så håber jeg på, at jeg bliver i stand til at lave en undervisning, som eleverne synes er relevant for dem, ved eksempelvis at inddrage nogle hverdagserfaringer, som gør det mere håndgribeligt.

Når jeg ser ind i fremtiden, så forventer jeg ikke at blive den gode lærer med det samme. For det kræver, at jeg kender eleverne, og de kender mig. Og det er kun noget, der kan udvikles ved at have en klasse over længere tid. Jeg kan godt frygte, at det bliver svært, når forberedelsen er blevet meget skemalagt, og det er svært at lægge nok timer i det. For det kræver ekstra forberedelse at lave større ting, som fanger alle elever.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
298 andre er allerede tilmeldt