Debat

Målstyring er evidens, og minimerer undervisning til lavpunktet!

Hvornår stopper dette målstyringscirkus? Der er efterhånden tonsvis af evidens for, at der ikke er evidens for dette evidensshow! Jeg håber snart der er evidens for at afslutte dette evidensshow, som har kostet mange penge, og har afmonteret lærernes professionalisme! Man ophøjer kvantitet på det kvalitatives bekostning! Det er mildt sagt forrykt! Den dag, da man påstår at evidens kan måles kvalitativt findes ikke, men den er her! Stuntet må ikke vedblive med at eksistere! Gå med i kampen mod dette, for alle involveredes skyld! Synes godt om denne side, https://www.facebook.com/Overgreb/ og hermed kan evidens bruges i den gode sags tjeneste!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

https://www.facebook.com/Overgreb/

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget