Arbejdstid
0   481

Auning-leder: Tre per arbejdsplads

En fordybelsesarbejdsplads per tre medarbejdere. Det er en af de ting, som Norddjurs Kommune har garanteret vil stå klar på kommunens skoler til august.

»Fordybelsespladsen opfylder kravene til, hvordan forholdene skal være, hvis man skal arbejde to timer eller mere på den samme plads. Der skal være seks kvadratmeter til hver og et hæve-sænke-bord«, fortæller Susanne Damsgaard-Larsen, der er konstitueret leder på Auning Skole. Herudover vil der blive indrettet arbejdspladser til teamsamarbejde i klasselokalerne, hvor personalet selvfølgelig skal have stole og borde i voksenhøjde, fortæller hun videre.

Artiklen fortsætter under banneret

Endelig bliver der opsat såkaldte fly-in-stationer, hvor to medarbejdere kan mødes helt kort ved et højbord og koordinere noget. Susanne Damsgaard udtrykker tilfredshed med, at kommunen har haft et samarbejde med både arkitekter, ingeniører, arbejdsmiljøkonsulenter og en kunstner om arbejds-pladserne.

»Det er en anerkendelse af, at forholdene skal være i orden, når man ønsker lærernes tilstedeværelse på skolen«, siger hun og tilføjer: »Det er en kulturforandring, men her forsøger man at kompensere for de udfordringer, der kunne være for den enkelte medarbejder«.

Hun er klar over, at det bliver en ledelsesopgave at få et bookingsystem til at fungere, så der er styr på, hvem der har fordybelsestid hvor og hvornår.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ