Historie
0   795

Flere »Børn i historien«

Preben og Ingeborg er med, da kong ­Valdemar og biskop Absalon går i krig mod venderne. I hvert fald i den nye bog »Absalon og Arkona«, der er en del af ­serien »Børn i historien«.

Om en tidligere bog i seren skrev Folkeskolens anmelder: ­»Fotos, illustrationer og tekst samler indholdet og dækker fordums årti med respekt og god tone. Det er en rigtig fin idé at lade børnene være katalysatorer for genfortællingen. Ufortøvet identificerer jeg mig med et udsnit af tilværelsen og tror på, at ­nutidens elever vil gøre det samme«.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen koster 161,25 kroner og er 48 sider lang. Der er opgaver og ­lærervejledning at finde på ­boernihistorien.gyldendal.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.616 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks