Superlæreren Teacher-man besøgte Voerladegård Skole og var med til at informere forældre om konsekvenser ved regeringens skolereform

Superlærer kræver minimum 30 timer i døgnet

Voerladegård Skole fik i morges klokken 7 besøg af superlæreren Teacher-man, der ønsker, at døgnet bliver udvidet. Ellers kan han ikke nå det hele og levere undervisning med kvalitet. Han har etableret en supertænketank, der sysler med medicinske hjælpemidler til lærerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ny form for Viagra, der kan forlænge lærernes udholdenhed på arbejdet, er på tegnebrættet hos superlæreren Teacher-man. Han var sammen med de andre lærere på skolen med til at uddele flyers til forældrene foran skolen.

"Vi valgte at lade en af skolens lærere hoppe ind i rollen som superlærer, fordi vi har set, at dette års overenskomst stridigheder og diskussion af regeringens udspil om en ny skolereform bedst formidles via humor og satire. Vi ønskede at informere forældrene om, at hvis lærerne selv skal finansiere mange af de tiltænkte forslag i en ny og ellers spændende skolereform, så vil det gå ud over lærernes forberedelse og dermed også kvaliteten i undervisningen", fortæller Esben Nyholm, der er tillidsrepræsentant på Voerladegård Skole i Skanderborg Kommune.