0   203

Søg Ingefred Juul Andersens legat

Er du ernærings- og husholdningsøkonom eller professionsbachelor i ernæring og sundhed, kan du nu søge Ingefred Juul Andersens legat.

Legatet giver støtte til efter- og videreuddannelse, studierejser, trykning af publikationer, udviklings- og forskningsprojekter og konferencer. Kun ansøgere, der er medlem af DLF, kan komme i betragtning. Studerende kan ikke søge. For mere information kontakt Ulla Maria Mortensen på telefon 33 69 63 03. Ansøgning sendes til Else Lücking, Østervej 2A, 4700 Næstved. Elektronisk ansøgning sendes til else@lucking.dk. Brug ansøgningsskemaet fra www.dlf.org, klik på »Medlemsfordele«.

Artiklen fortsætter under banneret

Ansøgningsfrist: 7. maj 2012.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
745 andre er allerede tilmeldt