Læremidler
1   359

Lydbøger til dine ordblinde elever

Hvis du skal inkludere en ordblind elev i klassen, er der praktisk hjælp at hente hos Nota - Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder. Her kan lærere gratis blive medlemmer og få adgang til mere end 20.000 lyd- og e-bøger.

Allerede nu kan du finde omkring 80 af de mest brugte skønlitterære værker som lydbog med tilhørende tekst. I løbet af 2012 vil nye titler komme til, sådan at dansklærernes top 100 også vil være tilgængelig for de læsesvage.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere på nota.nu, hvor du også finder to helt friske undersøgelser, der viser, at der er en positiv sammenhæng mellem brug af lydbøger, læsevaner og trivsel.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt