Udeskole
0   1

Spejderapp hjælper udeundervisning

Appen Woop giver børn og unge oplevelser i naturen med digitale skattejagter. I hold finder og læser deltagerne poster, løser opgaver og dyster mod andre hold – alt foregår i den nære natur.

 Derfor er det et nemt redskab for lærere at bruge, når de har udeundervisning med eleverne. Appen, som er udviklet af Det Danske Spejderkorps, blev lanceret første gang i 2012, men udkommer nu i en helt ny og forbedret udgave med støtte fra Novo Nordisk Fonden. Kun hver fjerde 11-15-årige lever i dag op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om fysisk aktivitet, og her vil Woop kunne gøre det lettere for lærere at aktivere eleverne udendørs på en sjov måde.

Læs mere om appen og download her: dds.dk/woop

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.649 andre er allerede tilmeldt