Læremidler
0   3

Livsduelighed og Wikipedia

Der ligger et stort uforløst potentiale i at udbrede vores fælles kulturarv lokalt, nationalt og globalt gennem Wikipedia. Det er tankegangen bag projektet "Wikipedia i undervisningen", som vil lære børn og unge at deltage i det verdensomspændende vidensprojekt. Bag projektet står Danmarks Biblioteksforening, Statens Museum for Kunst, Det Danske Filminstitut og Wikimedia Danmark. I projektet vil man undersøge muligheden for at bidrage med ny viden på Wikipedia, ligesom erfaringerne skal bruges til at producere et undervisningsmateriale til udskolingen. Så er du og din klasse interesserede i at være med i projektet, kan I melde jer til at deltage som testklasser eller brugere af materialet.

Læs mere: wikiforalle.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
698 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.498 andre er allerede tilmeldt