Debat Hovedstyrelsesvalg 2021
4   7

Sæt dit X på Pia Jessen

Pia Jessen er en dedikeret, ansvarsfuld og fagpolitisk kompetent kandidat til en plads i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

Pia har med sin store interesse i folkeskolen vist sine kompetencer på mange scener. Hun har været medskriver på Fælles Mål og fungeret som sparringpartner i forbindelse med udarbejdelse af sprogtest for Undervisningsministeriet. Pia har skrevet artikler, holdt faglige oplæg og kurser samt bidraget til diverse rapporter om skolestart og har deltaget i Altingets netværksgruppe for børn og unge.

Siden 2007 har Pia været formand for Børnehaveklasseforeningen, hvor hun ud over det almindelige foreningsarbejde arrangerer årlige skolestartskonferencer med relevante oplæg for 110 aktive undervisere i indskolingen.

Lokalt er Pia Jessen tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem i Varde Lærerkreds. Varde Lærerkreds sender Pia til valg med de bedste anbefalinger og beskriver Pia som et positivt og konstruktivt bidragende kredsstyrelsesmedlem, der i alle sammenhænge formår at stå fast på solidariske løsninger til gavn for alle medlemmer, deres trivsel og arbejdsmiljø. Pia har siden 2007 været kongresdelegeret i Danmarks Lærerforening.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
753 andre er allerede tilmeldt