Formandsvalg (DLF)
8   37

Pia Henriksen trækker sig fra formandsvalg

Lærer Pia Henriksen har fået en hjernerystelse, og helbredet er forværret de sidste par dage. Derfor trækker hun nu sit kandidatur til posten som formand for Danmarks Lærerforening.

Lærer, kredsstyrelsesmedlem i Albertslund og uddannet meningsdanner Pia Henriksen stillede op for at give stemme til de lærere, som ikke føler sig repræsenteret i DLF's politiske top.

Hun ærgrer sig over, at hun nu ikke får mulighed for at være den stemme i formandsvalget.

Artiklen fortsætter under banneret

"Min helbredsmæssige tilstand er desværre forværret, så nu trækker jeg stikket i tide", skriver hun i en besked til folkeskolen.dk

"Jeg er naturligvis ærgerlig over ikke at kunne fuldføre missionen, men jeg går ikke grædende i seng, for jeg har jo aldrig været i nærheden af at ende som formand, og jeg tror, at jeg, som lærer på gulvet, har fået sendt en tilpas forstyrrelse ind i organisationen. Det er jeg egentlig godt tilfreds med. Foreningens styrke er lærerne. Hvis vi ikke føler os repræsenteret, så kommer vi og banker på". 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ