Corona
1   104

Smittestigning: Århus Lærerforening vil have nødundervisningen tilbage

Corona-smittetallet fortsætter med at stige i Aarhus, og elever og ansatte på flere skoler er smittede. Århus Lærerforening opfordrer til, at skolerne igen får lov at undervise efter nødbekendtgørelsen for at beskytte lærere og elever mod smitte.

"De retningslinjer, som de aarhusianske skoler starter op under på mandag, er ikke tilstrækkelige, da de fx ikke sikrer de nødvendige afstandskrav. Skolerne bør som store institutioner med mange potentielle smittekilder komme tilbage til en organisering, som vi så før sommer, der gør det muligt at mindske risikoen for smittespredning af coronavirus", siger formand for Århus Lærerforening Jesper Skorstengaard på lærerkredsens hjemmeside.

I et brev til  borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand for Børn og Unge Thomas Medom opfordrer Jesper Skorstengaard til, at myndighederne gør brug af muligheden for genindføre reglerne om nødundervisning på de aarhusianske skoler indtil situationen er under konkrol. På den måde kan skolerne gå tilbage til en organisering, hvor eleverne eksempelvis undervises i mindre hold med forskudte pauser og mødetider.

Artiklen fortsætter under banneret

På Skjoldhøjskolen og Sødalskolen er skolestarten for de yngste elever udskudt til torsdag på grund af smittetilfælde blandt eleverne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ