Debat
0   4

Savner du måder at inddrage bevægelse og digitale elementer i undervisningen?

Det Danske Spejderkorps er ved at udvikle en ny version af app'en Woop. Hjælp os med at kunne understøtte undervisningen bedre ved at udfylde vores spørgeskema.

Det Danske Spejderkorps er ved at udvikle en ny version af app’en ‘Woop’, der kombinerer naturoplevelser, leg og læring for børn og unge. Udover at være en genvej til mere bevægelse og udeliv, får den nye app et øget fokus på læring og naturvidenskab. 

For at sikre at ‘Woop 2.0’ understøtter undervisningen bedst muligt, er der brug for din hjælp. Del dine erfaringer og behov ved at svare på spørgeskemaet - det tager kun 3 minutter. Spørgeskema om undervisning

 

De bedste hilsner

Artiklen fortsætter under banneret

Trine Hansen

Projektleder på Woop 2.0


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.073 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
757 andre er allerede tilmeldt