Corona
0   9

Hel børnehaveklasse sendt hjem på grund af smitte

Efter råd fra Styrelsen for Patientsikkerhed har Egedal Kommune valgt at sende en hel børnehaveklasse plus fire ansatte hjem, fordi en elev er konstateret smittet med coronavirus.

Med så små børn kan man ikke vurdere, hvem der er elevens nærmeste kontakter, lød rådet fra styrelsen. Derfor vælger man i dette tilfælde at sende hele klassen hjem for en sikkerheds skyld, skriver Egedal Kommune på sin hjemmeside.

Det er en elev i børnehaveklassen på Lærkeskolen i Stenløse, der lørdag fik symptomer, der tydede på covid-19-sygdom. Eleven blev testet mandag, og i går onsdag fik skolen besked om, at testen var positiv, men barnet har ikke været i skole med symptomer. Skolen har ringet til de andre forældre i  klassen og bedt dem holde deres børn hjemme. Skolens øvrige forældre er blevet orienteret via Aula, så de kan holde et ekstra øje med eventuelle symptomer.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
516 andre er allerede tilmeldt