Matematik indskoling
0   6

Vinderplakater fra Matematikkens Dag præmieret

Omkring 100 klasser landet over deltog i konkurrencen på Matematikkens Dag om at tegne en plakat om FN’s verdensmål. Vinderne er fundet, og Danmarks Matematiklærerforening sender præmier og diplomer til de ni klasser.

I indskolingen gik førstepladsen til 3.b på Sct. Jørgens Skole i Roskilde. Andenpladsen blev 2.v på Peder Lykke Skolen i København og tredjepladsen fik 1.a på Bramsnæsvigskolen i Kr. Hyllinge.

På mellemtrinnet gik sejren til 5.a på Frydenstrandskolen i Frederikshavn, andenpræmien til 6.b på Danmarksgades Skole Urban i Esbjerg og 3.præmien til 4.d på Trekronerskolen i Roskilde.

I udskolingen vandt 8. klasse på Møllebakkeskolen i Nykøbing Falster, mens 2.præmien gik til gr.3.2 på Ansager Skole i Ansager, Varde Kommune og tredjepladsen til 7. klasse på Trekronergade Freinetskole i Valby.

Som optakt til Matematikkens Dag udgav Forlaget Matematik med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje en bog om årets tema. Bogen med ideer blev sendt ud til alle skoler.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.983 andre er allerede tilmeldt