Lene Meyer-Frederiksen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I løbet af sommerferien døde Lene, kun 41 år. Vi var alle klar over, at det måtte gå den vej, efter at operation fulgte operation, men indtil det sidste viste Lene sin store interesse og engagement for Brøndby Strandskole, som hun har arbejdet på siden 1980.

Lene var en utrolig engageret lærer, som aldrig tog den lette udvej, men satte sig ind i problemerne og fandt de bedst mulige løsninger. Derfor var hun en særdeles afholdt klasselærer og en kompetent SSP-lærer, hvor de svagere elever nød godt af hendes retlinede personlighed. Lene var en positiv og seriøs kollega, som med sit stille væsen og stærke personlighed var med til at præge skolens liv på alle områder, både pædagogisk og fagligt. Som mangeårigt medlem af lærerrådets forretningsudvalg var det naturligt, at hun blev formand for skolens undervisningsråd. Heller ikke her sparede hun sig selv, men ydede det optimale i alle situationer. Hun blev derfor højt respekteret for sin velforberedte og upartiske måde at lede møderne på uden at lade sig påvirke af tilfældige stemninger. Samtidig havde hun det moralske mod til at fastholde gennemtænkte synspunkter, også selv om det ikke var flertallets.

Vi vil mindes Lene og hendes store indsats for skolen, og vi er taknemmelige over at have lært hende at kende som kollega og menneske. Vi har lidt et tab, og vi sender vore tanker til Bjarne og drengene, hvis tab er endnu større.

Kollegerne på Brøndby Strandskole