Oplev Shanghai, Suzhou og Hangzhou i påsken

Rundrejse til det bedste af Yangtze-deltaet, Shanghai og Hangzhou kombineret med skolebesøg i kinesisk landsby 19.-27. marts med Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores Kina-tur begynder i Shanghai - Kinas driftige, økonomiske katalysator. Her står nogle af verdens højeste skyskrabere side om side med huse i kolonistil fra tiden, da byen var under britisk, fransk og amerikansk styre.

»Hvis der findes et paradis på jorden, må det være at finde i Suzhou og Hang­zhou«. Sådan beskrev Marco Polo disse byer, som han besøgte på sine mange Kina-rejser. Området er ikke kun kendt for at producere den bedste silke i Kina, men også for den traditionelle havekunst.

En rejse til det østlige Kina er samtidig en rejse i det kinesiske spisekammer. Det er nemlig dette frugtbare område, der - sammen med Canton i syd - er med til at holde den store kinesiske drage i live.

På denne specialrejse skal vi endvidere på et yderst interessant skolebesøg, der vil give os et indblik i det kinesiske uddannelsessystem.

Vi bor på gode turistklassehoteller, og transporten foregår med fly, bus og med båd.

Med i prisen:

Flyrejse København-Shanghai tur/retur med Finnair over Helsinki. Forplejning om bord. Alle flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer ifølge program. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Morgenmad dagligt, frokost dag 2-7 samt middag dag 2-8.

Fakta om turen:

Rejseterminen er 19.-27. marts. Prisen per person i dobbeltværelse er 9.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.390 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS7.

Læs dag til dag-programmet på folkeskolen.dk