Finn Laustsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var et stort chok for kolleger, elever og forældre, da vi tirsdag den 2. april modtog meddelelsen om lærer og skolevejleder Finn Laustsens pludselige og alt for tidlige død. Finn blev kun 56 år.

Finn Laustsen kom til Løvvangskolen i Nørresundby i 1972 og markerede sig straks, idet han i løbet af fåår blev valgt som tillidsmand og senere som lærerrådsformand.

Finn var en af de første, som gennemgik skolevejlederuddannelsen, og blev fra første færd en af skolens to skolevejledere. Gennem vejledningsarbejdet fik han bred kontakt med næsten alle de elever, som gennem tiderne har forladt Løvvangskolen, og han var vellidt af såvel elever som forældre.

Finn underviste de senere år overvejende i matematik og fysik/kemi, og han var i flere år beskikket censor i fysik/kemi.

I de seneste år udførte Finn også enkelte ledelsesopgaver. Han var i flere år skolens skemalægger, og i en kortere periode organiserede han vikararbejdet.

Vore tanker går til Ulla - vor kollega.

Æret være Finn Laustsens minde.

Kollegerne ved Løvvangskolen

Nørresundby

Powered by Labrador CMS