Uskolet

Den her sponsorerede artikel handler om et pragtfuldt produkt fra mit firma

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nej, lad os nu ikke hænge os så meget i, at artiklen er sponsoreret. Vi har jo gjort os umage for at få den til at ligne et meget personligt blogindlæg. Og det firma, jeg repræsenterer, har endda betalt for at få den puttet ind mellem alle de journalistiske artikler, så man næsten ikke kan se forskel, hvis man har lidt travlt, det er smart. For alle. Så får jeg nemlig lejlighed til at fortælle om mit firmas pragtfulde produkt, som vil gøre dit lærerliv meget nemmere og temmelig sikkert også fuldende dine elevers undervisningsoplevelse. Lige nu kan vi ovenikøbet tilbyde eksklusiv deltagelse i et webinar, hvor vi lovpriser vores produkt endnu mere

HELT GRATIS!

Og hvis alt dét stadig ikke har gjort dig imponeret, så tjek lige det herlige tyve år gamle iStock-foto, som vi har sat på artiklen. Det forestiller en amerikansk gennemsnitsmodel, som skal spille en interesseret lærer, der hjælper en smilende amerikansk elev, det er da ikke til at stå for?

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre  alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.