Anmeldelse

Familiens gør det selv

- lege, spil og meget andet

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Familiens gør det selv - lege, spil og meget andet" er virkelig en bog, der indeholder, hvad den lover.

Det er en virkelig fryd at læse og lade sig inspirere af denne bog. Det er interessant at se, hvorledes mængden af litteratur, der beskriver fremstilling af ting til brug i hverdagen, er kraftig stigende gennem de sidste år.

Bogens enkelte afsnit er sat op på en letfattelig måde med gode materiale- og værktøjsbeskrivelser samt en liste "sådan gør du", der indeholder både gode tegninger og billeder. Man føler virkelig, man bliver vejledt godt, samtidig med at selve opbygningen af de enkelte afsnit virker inspirerende på læseren.

Hovedafsnittene i bogen er: Drager, dyr og fugle, dukker, spil og leg. Hvert af afsnittene indeholder fra fire til ti forskellige delemner, så der er rigeligt at gå i gang med for den fingernemme familie. Ved mange af delemnerne er der efter den egentlige behandling af emnet også forslag til variationer over emnet.

Mange andre end den fingernemme familie, for eksempel inden for skolefritidsordninger, børnehaver, skoler og fritidsordninger, vil også kunne få stor glæde af denne bog. Den er simpelthen en virkelig god inspirationskilde og vejledning til børn i alle aldre og bør derfor findes alle steder, hvor børn og voksne sammen udfører værkstedsaktiviteter.

Powered by Labrador CMS