Birgit Løkke Jakobsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med stor sorg modtog vi på Mølleskolen i Ry torsdag den 22. februar meddelelsen om Birgit Løkke Jakobsens død. Alle vi, der har fulgt Birgits heroiske kamp mod kræftsygdommen, blev ved - sammen med Birgit - at håbe, at hun skulle vinde endnu en gang.

Birgit kom til Ry i 1964, og i sommeren 2000, netop fyldt 60 år, besluttede hun sig for at gå på efterløn. Hun havde glædet sig til en meget aktiv tid med forskellige aktiviteter, men ikke mindst skulle hun have tid til sin familie.

Birgit var en meget dygtig og kreativ lærer, som skabte et meget kvalificeret teamarbejde omkring undervisning i engelsk og fransk. Ikke mindst franskundervisningen blev hendes hjertebarn i de senere år. Til tider kunne man blive i tvivl om, hvorvidt det virkelig kun var skolens andet fremmedsprog og ikke hovedsproget!

Birgit har altid været en engageret medarbejder i hele skolens liv og i samfundslivet. I årenes løb har hun haft skiftende poster i udvalg, råd, nævn og bestyrelser, og hun var et engageret menneske med meninger og holdninger.

Vi kommer til at savne et livsklogt og livsdueligt menneske med megen varme og stor humor.

Vore tanker og dybe medfølelse går også til vores tidligere kollega Poul og den øvrige familie.

Kolleger og ledelse på Mølleskolen i Ry