Lærerringen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

http://welcome.to/LærerRingen

Jesper Bruselius, lærer i Kolding, har taget initiativet til et mødested for lærere på Nettet. Det er måske snarere en havelåge end en portal, men netop derfor tror jeg, at mange lærere vil føle sig mere hjemme og derfor mere parate til at bidrage direkte og personligt.

Meningen er, at lærere skal have et sted, hvor de kan knytte kontakter til andre lærere, som har materiale og ideer, de gerne vil dele ud af.

Som medlem tilkendegiver man, at andre kolleger uden betænkning kan kontakte én - enten i al venskabelighed og med den hensigt at skabe meningsudveksling eller med den intention at spørge om råd eller vejledning.

Der er endnu ikke meget gang i udvekslingen af meninger, spørgsmål og idéer, men det skyldes måske det ringe kendskab til stedet, som kun bliver godt, hvis mange bruger det.