Kirsten Weber

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kirsten Weber blev medlem af Børnehaveklasseforeningens hovedstyrelse i efteråret 2001 og var det indtil sin alt for tidlige død den 20. marts.

Vi lærte Kirsten at kende som en fagligt aktiv, hårdtarbejdende kvinde, der havde sine meningers mod og stod ved dem.

Kirsten var en dygtig formidler. I en periode var hun tilknyttet Danmarks Lærerhøjskole i Århus som konsulent netop på grund af disse evner.

I vores sammenhæng i hovedstyrelsen var hun smilende, sprudlende og ofte god for en festlig historie fra det virkelige liv, hvor hun altid tog de svages parti.

Vi vil huske hendes smittende latter og store hjælpsomhed, når der var opgaver, der skulle løses, eller når livet gjorde ondt hos nogen af os.

I knap tre år kæmpede Kirsten med kræften. I en periode måtte hun trække sig tilbage fra arbejdet i foreningen, men i efteråret 2006 vendte hun tilbage helt overbevist om, at hun nu var helbredt. Nu er Kirstens lys alligevel slukket.

Vi, der har kendt hende, vil mindes hende med glæde og taknemmelighed.

Vore tanker går til Jens, Johan og Andreas, der alt for tidligt har mistet deres dejlige hustru og mor.

Lise Buhr

hovedstyrelsen i

Børnehaveklasseforeningen