Annelise Brandt

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 19. marts blev lærerne på Sjælsøskolen i Birkerød mødt af den chokerende og helt uventede meddelelse, at vor kollega gennem skolens 33-årige histore, Annelise Brandt, var gået bort i weekenden. Annelise blev 60 år, og meddelelsen om hendes alt for tidlige død ramte os alle.

Annelise var en lidt stille kollega, men fast i sine holdninger og med en egen humor, der nemt kunne slå over i sarkasme, når snakken var om regeringens evindelige nedskæringer og de øgede krav til lærernes arbejdsområder.

Annelise var meget berejst i både ind- og udland. Hun delte gerne sin store erfaring med kolleger og venner over et godt glas rødvin. Annelise var især optaget af børn med læringsproblemer; hendes store tålmodighed og aldrig svigtende gode humør var med til at holde modet oppe hos mange af de elever, der ikke havde det lettest. Annelise er ikke mere, hun vil blive savnet på Sjælsøskolen -

Æret være hendes minde.

Dine kolleger