Debat

Svar på »To spørgsmål«

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Karin Nissen: Tak for dine spørgsmål, som giver mig anledning til at præcisere. Når vi har en national standard for testene, har vi og kommunalbestyrelserne også mulighed for at følge skoler i en særlig positiv udvikling. Det kan være skoler, som har valgt en klar antimobningslinje, skoler, som har en frivillig madordning, skoler, som på særlig konstruktiv vis har inddraget forældre, skoler, som har valgt utraditionelle pædagogiske metoder med videre. På den måde kan vi drage nytte af den enkelte skoles erfaringer. Med »straks« mener jeg såmænd blot inden for et års tid. Vi ser i dag desværre for mange, som ikke opnår tilfredsstillende resultater ved 9.-klasse-prøven. Det er selvfølgelig for sent. Det er bedre, at vi kan følge eleven fra år til år i de enkelte fag. Vigtigt er det dog at understrege, at testene aldrig kan stå alene, men at de skal komplementeres af den øvrige evaluering og opfølgning på eleven, som finder sted i dag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS