Penge bag forkortelser

Hvad betyder CTU og IKT? De, der kan svare, har nu chancen for at få del i 2,4 millioner kroner.

CTU er Center for Teknologistøttet Uddannelse - et organ under Undervisningsministeriet, der skal hjælpe uddannelsesinstitutioner med at tilpasse sig computeralderen.

Det har de blandt andet forsøgt at gøre ved at poste penge i 68 forskellige projekter, der skal introducere læreruddannelser og efteruddannelser til den nye teknologi.

Nu kunne CTU godt tænke sig at vide, hvordan det er gået med deres investering, og derfor udbyder de nu 2,4 millioner kroner, der kan søges af folk, der har lyst til at lave tværgående analyser af de 68 projekter.

Ansøgningsfristen er 3. marts, og selve evalueringen skal være færdig i sommeren år 2000. Kontaktperson er Mette Ringsted på telefon 3336 0555.

Og IKT? Det er fra CTU's pressemeddelelse og er en forkortelse for informations og kommunikationsteknologi. Nu, hvor man lige havde vænnet sig til, at edb var blevet til IT!

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.