Indsamling til flygtninge

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dansk Flygtningehjælp har iværksat en landsdækkende kampagne, der kulminerer i en husstandsindsamling torsdag den 6. maj 1999. De indsamlede midler går til Flygtningehjælpens internationale arbejde. For tiden omfatter det blandt andet Kosovo, Bosnien, Krim, Kaukasus-regionen, Afghanistan og Somaliland. Indsatsen dækker alt fra akut nødhjælp til langsigtede udviklingsprojekter.

Målet er at samle mindst 15 millioner kroner ind via husstandsindsamlingen. Til det formål har Dansk Flygtningehjælp brug for 15.000 indsamlere. De bruger en tidlig aften i maj til at stemme dørklokker. Og for at indsamlerne ved, hvad de skal gøre, er der desuden brug for koordinatorer i hver af landets kommuner. Selvom kampagnen kun er i sin vorden, har over en fjerdedel af de nødvendige koordinatorer meldt sig, men der er stadig brug for mange.

Hvis man har lyst til at være koordinator, kan man kontakte kampagnekoordinator Loa Bendix på telefon: 3373 5333.